Side Star Park

Side Turcia
de la
RON 10469 74 RON
LOCALIZARE
Situat la doar 150 de metri de plaja cu steag albastru din Side, Centrul orasului antic din Side este la 15 minute de mers pe jos. Serviciul concierge poate aranja inchirieri auto, iar Aeroportul Antalya este la 55 km.

FACILITATI
Acest hotel ofera camere cu balcon privat. Piscina mare, in aer liber, este inconjurata de sezlonguri umbrite, iar centrul spa ofera masaje thailandeze.
Puteti sa va relaxati la hamamul turcesc, decorat cu gresie, sau sa jucati biliard in sala de jocuri a Hotelului Side Star Park. De asemenea, hotelul ofera serviciul de inchirieri de biciclete si loc de joaca pentru copii. Hotelul are piscina pentru copii, cu tobogane de apa.

RESTAURANT
Terasa de luat masa in aer liber, acoperita a hotelului ofera vedere la Marea Mediterana. Optiunile de divertisment in timpul serii includ cocktail-uri si karaoke la barul de la Side Star.

CAMERE
Camerele cu aer conditionat de la Side Star sunt decorate in culori deschise si au fereastra mare. Se ofera room service, inclusiv mic dejun in camera.
Camera dubla sau twin cu balcon-(19 mp)-Aceasta camera twin/dubla are balcon, aparat de ceai/cafea si vedere la piscina.
Camera Connection de familie(28 mp)-Aceasta camera de familie are aer conditionat, aparat de ceai/cafea si balcon.
Camera de familie-(22 mp)-Aceasta camera de familie are balcon, aparat de ceai/cafea si minibar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala in limba romana; Avion TSR-AYT Day 5 2023 Timisoara - Antalya; Taxe de aeroport; ; ; ; Avion AYT-TSR Day 5 2023 Antalya - Timisoara; ; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Family Room Standard Large with bunkbed
1 x 2 adulti + 2 copii (10 ani + 4 ani)
Masa
All Inclusive
Perioada
27.08.2022 - 03.09.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
10 469.74RON
7 nopti
Tip camera
Zbor + Family Room Standard 2 Bedrooms
1 x 2 adulti + 2 copii (10 ani + 4 ani)
Masa
All Inclusive
Perioada
27.08.2022 - 03.09.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
11 700.62RON
7 nopti