FALCON NAAMA STAR

Sharm, Egipt


Localizare:

Hotelul este amplasat la 11 km distanta de aeroport, la 7 km de Orasul Vechi, în golful Naama Bay, la aproximativ zece minute de mers pe jos fata de plaja.

Hotelul Falcon Naama Star și-a asigurat un loc minunat pe promenada animatului golf Naama, in apropiere de magazinele si restaurantele din zona si reprezinta una dintre cele mai accesibile variante de cazare in statiune.


Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie receptie 24h, lobby, Wi-Fi, restaurant, 2 baruri, piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, snack bar, cabinet medical, centru de schimb valutar, salon de infrumusetare, magazine, serviciu de spalatorie, centru Spa, sala fitness, jacuzzi, biliard, sauna, tenis de masaplaja privata.


Facilitati camere:

Hotelul a fost construit in anul 2008 si este alcatuit din 2 cladiri de cate 3 etaje, cu un total de 181 camere. Toate acestea sunt dotate cu baie cu dus si uscator pentru par, produse de toaleta, aer conditionat, Tv/satelit, mini-bar, seif, balcon/terasa(partial).Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare