Hotelul Evdion este situat in  Nei Pori, in partea de sud a regiunii Pieria, in Riviera Olimpului, Grecia. Construit si functionat cu mare atentie la detalii, acest hotel de familie pare sa faca ospitalitatea sa devina realitate. Apropierea hotelului de plaja (90 m), dar pozitia sa centrala printre atractiile de mare interes il fac ideal pentru vacante liniste la plaja, precum si pentru a explora aceasta parte frumoasa a nordului Greciei.
Hotelul Evdion este format din 30 de camere spatioase: duble, triple, camere de familie si doua apartamente (penthouse junior si penthouse 402).

Camerele duble au 25 mp. si ofera paturi de o persoana sau duble, Wi-Fi gratuit, TV LCD, canale prin satelit, A/C, birou, uscator de par, articole de toaleta gratuite, baie cu cada sau dus, telefon, minibar, frigider, minibar, seif si balcon cu mare. sau vedere la munte.
Camerele triple au 30 mp. si ofera paturi de o persoana sau duble, Wi-Fi gratuit, TV LCD, canale prin satelit, aer conditionat, telefon, birou, minibar, frigider, seif, uscator de par, articole de toaleta gratuite, cada cu dus sau cada si balcon cu piscina, mare sau vedere la gradina. Camerele de familie au 50 mp, au paturi duble, single sau 2 single si o canapea extensibila. Sunt compuse din 2 camere spatioase, comunicante, cu balcon comun cu vedere la munte si ofera Wi-Fi gratuit, TV LCD, canale prin satelit, aer conditionat, birou, zona de relaxare, uscator de par, articole de toaleta gratuite, baie cu cada sau dus, minibar, telefon. , frigider si seif.

Suita penthouse Junior are 25 mp, are un pat dublu (stil francez) si ofera o veranda foarte spatioasa, cu vedere uimitoare la Muntele Olimp si satul Nei Pori. Acestea ofera Wi-Fi gratuit, TV LCD, canale prin satelit, podea cu gresie, aer conditionat, telefon, minibar, seif, birou, zona de relaxare, uscator de par, baie cu dus si hidromasaj, articole de toaleta si halat de baie.

Penthouse 402 are o camera spatioasa in stil studio de 30 de metri patrati si o veranda de 45 de metri patrati cu vederi uimitoare la mare, munti si satul Nei Pori. Are un pat dublu (stil francez) si poate gazdui maxim 4 persoane (2 adulti si 2 copii). Ofera Wi-Fi gratuit, TV LCD, canale prin satelit, podea cu gresie, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, minibar, seif, birou, zona de relaxare, uscator de par, baie cu dus si hidromasaj, articole de toaleta, halat de baie, sezlonguri. si leagan (la veranda).
Printre facilitatile si serviciile hotelului se numara receptie, room service, serviciu de trezire, un hol, un bar-restaurant, parcare, piscina si acces la internet.

vezi mai multe

Autocar Charter Nei Pori Tur 2024 Bucuresti - Nei Pori; Autocar Charter Nei Pori Retur 2024 Nei Pori - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Deva catre Evdion Hotel, Riviera Olimpului, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate