Charter Mallorca - HYB Eurocalas, cu plecare din Bucuresti

Acest hotel all-inclusive este situat in Cales de Mallorca, la 350 m de plaja Cala Antena, fiind o proprietate recomandată familiilor. Oferă 3 piscine in aer liber, inclusiv una pentru copii cu tobogane cu apă, precum și o terasă in aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare.

Proprietatea pune, de asemenea, la dispozitie terenuri pentru sporturi multiple, un teren de tenis, un restaurant cu aer condiționat, un bar, un snack bar, o sală cu TV, o sală de jocuri, WiFi gratuit in bar, loc de joacă și club pentru copii.

Hotelul are 397 de unități de cazare situate in 5 clădiri, fiecare avand lift. Există 2 tipuri de unități de cazare: apartamente și camere.

Toate unitătile de cazare oferă aer condiționat, TV prin satelit, telefon (disponibil la un cost suplimentar), baie proprie, un frigider mic, cutie de valori și balcon. La un cost suplimentar, oaspetii au la dispozitie si WiFi in unitătile de cazare.

Restaurantul tip bufet al complexului servește mancăruri internaționale. La bar sunt disponibile gustări, băuturi și inghețată. De asemenea, la complex sunt disponibile activități diverse, potrivite pentru orice varstă.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Hyb Eurocalas, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate