Amplasată în Limenas (Thassos), Esperides Sofras Resort este o proprietate de 3 stele care oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele de la Esperides Sofras Resort au în dotare aer condiționat și Tv. În camere există baie cu duș. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Esperides Sofras Resort oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Esperides Sofras Resort este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de pescuit. Esperides Sofras Resort oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor.

Esperides Sofras Resort dispune de plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala, situat la o distanță de 16 km.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - THA Bucuresti - Thassos; Autocar THA - BUH Thassos - Bucuresti; Package commission; Taxe Statiune 1 available rooms

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Brasov catre Esperides Hotel & Suites, Thasos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate