Charter Coasta Lisabonei - EPIC SANA Lisboa, cu plecare din Bucuresti

Intre renumitul centru comercial Amoreiras și piața ilustră Marquês de Pombal, langă cel mai plin de farmec bulevard din Lisabona, Avenida da Liberdade, se află uimitorul hotel de 5 stele EPIC SANA Lisboa. Stația de metrou Marquês de Pombal este la 700 m.

Hotelul oferă camere și apartamente moderne, elegante și spațioase, cu vederi uimitoare la rau sau la oraș; un Restaurant premiat - Flor-De-Lis, cu una dintre cele mai ravnite oferte de Brunch din oraș; un lounge urban cu terasă și bar – Scale, cu ceaiul său tentant de după-amiază și un bar pe acoperiș cu vedere uluitoare – Upscale, cu lounge-ul său cu piscină infinită cu acces exclusiv pentru oaspeții hotelului.
Un impresionant Centru de Congrese și Evenimente de 2.229 de metri pătrați, impărțit pe 2 etaje, cu un total de 14 săli flexibile pentru intalniri și evenimente, pentru a sărbători toate tipurile de intalniri și evenimente.

Pentru a spori experiența oaspeților, Hotelul EPIC SANA Lisboa oferă propriul concept de companie de centru de wellness - SAYANNA WELLNESS & SPA, in asociere cu brandul internațional Aromatherapy Associates. Un refugiu secret de 1.700 de metri pătrați, cu un concept urban liniștitor și plin de suflet, 7 săli de tratament private și 1 suită spa dublă cu cadă, o cameră de relaxare, o piscină de 12 metri cu cascade inconjurată de șezlonguri confortabile; o zonă umedă cu saună, baie de aburi, o fantană de gheață și dușuri senzoriale pentru improspătare, intărire și eliberare. De asemenea, are un centru de fitness cu programe PT.

Aeroportul Internațional Lisabona se află la 6,7 km, iar centrul comercial Amoreiras este la aproximativ 300 de metri. Hotelul EPIC SANA Lisboa se află la aproximativ 20 de minute de mijloacele de transport public din cartierul plin de viață Bairro Alto.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre EPIC SANA Lisboa, Lisabona, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate