Vila Bogdan - Oferta Craciun

Moieciu
~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu mic dejun; - masa festiva de Craciun; - parcare (in limita locurilor disponibile); Informatii suplimentare: - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. - meniu masa festiva de Craciun: gustare traditionala, combinata taraneasca cu sarmale, carnaciori, mamaliga si placinte asortate (cu branza si mere); open bar: apa, suc gama Pepsi, palinca/visinata, vinul casei alb si rosu. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun;
- masa festiva de Craciun;
- parcare (in limita locurilor disponibile);

Informatii suplimentare:
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.
- meniu masa festiva de Craciun: gustare traditionala, combinata taraneasca cu sarmale, carnaciori, mamaliga si placinte asortate (cu branza si mere); open bar: apa, suc gama Pepsi, palinca/visinata, vinul casei alb si rosu.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare