Three Corners Equinox Beach

Marsha Alam, Egypt
de la
EUR 1142 68 EUR
2 adulti
LOCALIZARE:
Hotelul se afla in golful Marsa Alam, unul din cele mai frumoase de la Marea Rosie, chiar langa plaja.
FACILITATI HOTEL:
Inconjurat de o gradina luxurianta si piscina mari, hotelul ofera 218 camere, plaja cu nisip, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini club ,posibilitati de practicare a sporturilor acvatce inclusiv scufundai si snorkeling.
FACILITATI CAMERE:
Toate camerele dispun de aer conditionat, balcon/terasa, TV prin satelit, baie cu dus si uscator de par, seif, minibar.
Tipuri de camere: Grand room ( 50 mp), Comfort room (27 mp) vedere partiala sau frontala la mare sau la gradina, Premium Room (33 mp).
RESTAURANT:
Restaurantul principal pentru mesele tip bufet ce ofera si seri tematice in cadrul cinei, restaurant La Dolce Vita(italian)situata langa plaja cu vedere panoramica catre munti si mare.
BARURI:Panorama Bar & Eatery , Shisha Corner, bar la piscina, bar la plaja, Lounge Bar, Nubian Corner - acestea servesc in cadrul conceptului de all inclusive bauturi locale alcoolice si non alcoolice, bauturi reci si calde, bere si vin locale.
Bauturile imbuteliate si de import ca si sucuruile fresh sunt contra-cost.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-RMF 2022 Bucuresti - Marsa Alam; Taxe de aeroport; CATERING; Avion RMF-OTP 2022 Marsa Alam - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare