Brayka Bay

Marsha Alam, Egypt
de la
EUR 1166 00 EUR
2 adulti
Situat chiar in Golful Marsa Brayka, Brayka Bay Reef Resort ofera facilitati de sporturi acvatice printre recifele de corali din Marea Rosie. Gradinile intinse includ un teren de tenis si un centru de fitness.
Brayka Bay Resort se adreseaza cuplurilor care cauta o vacanta romantica, persoanelor care cauta o atmosfera linistita sau scafandrilor care doresc sa se concentreze asupra sportului lor preferat.
Camerele au un decor simplu si ofera balcon sau terasa. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si minibar. Baile private au dus. Camerele ofera vederi uluitoare la mare sau la gradinile luxuriante si tropicale.
Brayka Bay Reef Resort include atat un bufet, cat si un restaurant a la carte. Dupa o zi activa, puteti savura o bautura rece la bar. Personalul de divertisment si un DJ de la clubul de noapte asigura o atmosfera placuta intreaga noapte. Atmosfera relaxanta va va face sa uitati de agitatia vietii de zi cu zi, iar centrul nostru de wellness va va  ajuta sa va relaxati. Brayka Bay Reef Resort ofera facilitati de sporturi acvatice printre recifele de corali din Marea Rosie. 
Gradinile intinse includ un teren de tenis si un centru de fitness.
Reciful extins va fascina scafandrii si snorkelerii cu diversitatea sa de pesti, corali si alte creaturi subacvatice din lume. Un acces usor in mare direct de la tarm este o valoare adaugata complexului.
Scafandrii profita de centrul de scufundari din incinta, care ofera cursuri si scufundari atat pentru profesionisti, cat si pentru scafandri mai putin experimentati.
Brayka Bay Reef Resort este situat in zona turistica din Marsa Alam, la doar 17 km de orasul Marsa Alam.  Aeroportul din Marsa Alam se afla la 45 km. Exista parcare privata gratuita si sunt disponibile servicii de inchiriere de masini.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-RMF 2022 Bucuresti - Marsa Alam; Taxe de aeroport; CATERING; Avion RMF-OTP 2022 Marsa Alam - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare