Amplasată în Dassia (Corfu), la 300 m de plaja Dassia, Amalia este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele de la Amalia au în dotare aer condiționat și Tv. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la munte. Fiecare unitate de cazare are frigider.

Amalia pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă.

Amalia are acces imediat la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Amalia se află la 10 km de Orașul Corfu și la 12 km de Aeroportul International Corfu.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion OTOPENI - CORFU 2021 Bucuresti - Corfu; Taxe de aeroport; Transport Avion CORFU - OTOPENI 2021 Corfu - Bucuresti; Taxele de aeroport; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Amalia, Corfu, Grecia