Alexander Beach Hotel & Village Resort

Isl Crete Heraklion, Greece
isl. Crete-Heraklion vezi pe harta

Camere

Facilități camere: aer condiționat, baie din marmură (cadă / duș), uscător de păr, telefon cu linie directă, internet Wi-Fi de mare viteză - gratuit, TV prin satelit (canal rusesc), seif (gratuit), mini-frigider, balcon / terasă. Doubles Comfort Beach Front/Garden View/Sea View (~ 23 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), pat suplimentar - pliabil.
Family Rooms Open plan/GV (~ 32 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), pat suplimentar - canapea.
Junior Suites Beach Front/Private Garden (~ 32-33 mp) Situate în bungalou. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), canapea, set de cafea / ceai, halate de baie și papuci, la parter, grădină.
Junior Suites Deluxe Beach Front/Private Pool (~ 35 mp) Camere renovate. Stil elegant, pat king-size sau 2 paturi twin (combinate), piscină privată (25-32 mp), set de baie de lux, halate de baie și papuci, set de cafea / ceai, minibar (completat zilnic - apă și băuturi răcoritoare), pachet de bun venit. Privilegii: check-in expres, rezervări la mese prioritare în toate restaurantele, mese exclusive în restaurantele à la carte (o dată pe săptămână), șezlonguri exclusive pe plajă, check-out târziu (gratuit) în funcție de disponibilitate și cu notificare prealabilă la recepție.
Family 2-Bedrooms SV/GV (~ 44-45 mp) 2 camere cu ușă de legătură, un pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), suplimentar - o canapea sau un pat pliant.
Suites Deluxe 2-Bedrooms Beach Front/Private Pool (~ 70 mp) Camere renovate, bungalouri. Stil elegant, 2 dormitoare, pat dublu și 2 paturi de o persoană (combinate), living, canapea, măsuță de cafea; piscină privată, 2 televizoare, set de baie de lux, halate și papuci, set de cafea / ceai, minibar (completat zilnic - apă și băuturi răcoritoare), pachet de bun venit. Privilegii: check-in expres, rezervări la mese prioritare în toate restaurantele, mese exclusive în restaurantele à la carte (o dată pe săptămână), șezlonguri exclusive pe plajă, check-out târziu (gratuit) în funcție de disponibilitate și cu notificare prealabilă la recepție.
Suites Premium 2-Bedrooms Beach Front/Garden View (~ 50 mp) Bungalouri, 2 camere cu ușă de legătură, dormitor cu pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), cameră de zi, suplimentar - o canapea sau un pat pliant.
Superior Rooms Beach Front/Garden View (~ 27-29 mp) Bungalou, pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), suplimentar - canapea. Curățenie zilnică în camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.
Distanta fata de mare: 0 m

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei