Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Alea Hotel Apartments este o proprietate de familie situată în inima centrului oraşului Ialyssos. Facilitati hotel: salon pentru mic dejun Continental, piscina pentru adulti,piscina pentru copii, Café Bar deschis intre 08:00 to 03:00, Wi-Fi gratuit doar in zona lobby-ului. Aer conditionat/Wi-Fi/seif contra cost, se achita la hotel. Booking.com / 8,8 Fabulos Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Alea Studios se află la 5 km de oraşul Rhodos şi foarte aproape de renumita plajă Ialyssos şi este perfect pentru drumeţii şi relaxare.


Facilitati Hotel

Alea Studios se află la 5 km de oraşul Rhodos şi foarte aproape de renumita plajă Ialyssos şi este perfect pentru drumeţii şi relaxare. Puteţi închiria o maşină sau o bicicletă cu motor pentru a explora zonele înconjurătoare.

În zonă există numeroase restaurante, baruri şi magazine. Plaja oferă şi numeroase opţiuni de divertisment pe timpul nopţii.


Facilitati Camere

Hotelul Alea oferă studiouri moderne şi confortabile, în sistem self-catering, cu o suprafaţă cuprinsă între 24-34 mp. Fiecare studio este curat şi spaţios şi are chicinetă.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - RHODOS 2021 Cluj Napoca - Rhodos; Avion RHODOS - CLUJ 2021 Rhodos - Cluj Napoca; TAXE AEROPORT; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Timisoara catre Alea, Rodos, Grecia