ALBA ROYAL HOTEL

Side, Turcia
de la
EUR 1596 00 EUR
2 adulti
Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. La doar 6 km de Side, acest hotel de la malul mării oferă camere spaţioase, într-un complex mare, cu o plajă privată, piscine şi vederi Marea Mediterană. În hotel există şi un centru de wellness mare.

Localizare

Aeroportul Internaţional Antalya este la 55 km depărtare.  La doar 6 km de Side.


Facilitati Hotel

Oaspeţii pot înota în piscina interioară şi se pot bucura de baia de aburi şi saună. De asemenea, oaspeţii pot beneficia de masaje, volei pe plajă, sau pot participa la un curs de aerobic.

Bucătăria turcească şi internaţională sunt ambele disponibile pe tot parcursul zilei, la bufetul deschis şi la restaurantele à la carte. Seara, oaspeţii pot beneficia de spectacole de cabaret, muzică live şi dans. Discoteca oferă un cadru modern, în care oaspeţii îşi pot încheia ziua.


Facilitati Camere

Camerele cu aer condiţionat de la Alba Royal Hotel sunt decorate cu căldură într-un stil modern, cu tonuri de roşu şi portocaliu. Camerele includ un TV cu ecran plat, cu canale prin satelit, un minibar şi baie proprie cu halat de baie.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport si asistenta in lb. romana; Avion SBZ-AYT Day 6 2022 Sibiu - Antalya; Taxe de aeroport; Catering; Avion AYT-SBZ Day 6 2022 Antalya - Sibiu; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare