Circuit Dubai - Ras al Khaimah

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Ziua 1. Bucuresti – Dubai 

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Dubai. Transfer si cazare la hotel in Dubai.

Ziua 2. Dubai

Mic dejun. Tur de oras in partea traditionala a orasului Dubai. Se viziteaza: Dubai Creek, Fortareata Al Fahidi si Muzeul din Dubai. Se trece canalul cu Abra, barca traditionala, pentru a vizita Piata de Condimente si un magazin cu bijuteri. Oprire pentru fotografii la Dubai Frame (biletul de acces nu este inclus) si la Moscheea Jumeirah (exterior). Cazare la hotel in Dubai.

Ziua 3. Dubai*

Mic dejun. Tur de oras in partea moderna a orasului Dubai: oprire la Jumeirah Beach pentru poze la Burj-al-Arab, timp liber la Dubai Mall si Burj Khalifa (exterior, biletul de intrare nu este inclus). Timp liber la dispozitie sau optional* tur de oras Dubai by Night ce include: tur panoramic pe Sheikh Zayed Road, Bruj Khalifa (exterior) si Fântanile Muzicale, Dubai Marina si timp liber in zona JBR Beach.  Cazare la hotel in Dubai.

 Ziua 4. Dubai Expo* - La Perle Show*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Dubai Expo 2020*, eveniment la care participa expozanti din aproximativ 190 de tari din diverse domenii precum arhitectura, tehnologie si inovatie, arta si cultura, divertisment, programe educationale etc. Seara, timp liber sau excursie optionala cu transfer inclus la spectacolul La Perle*, creeat de legendarul Franco Dragone, creatorul spectacolului Le Reve din Las Vegas.

Ziua 5. Miracle Garden/ Butterfly Garden si Atlantis The Palm*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala* la Dubai Miracle Garden/ Butterfly Garden (Miracle Garden este inchisa pe perioada verii pentru a proteja florile de caldura excesiva. Se redeschide incepand cu mijlocul lunii noiembrie. Se viziteaza alternativ Butterfly Garden). Transfer la Palm Jumeirah pentru plimbare cu barca - Yellow Boat (aproximativ 1 ora) in interiorul palmierului pana la faimosul Hotel Atlantis The Palm (exterior). Cazare la hotel in Dubai.

Ziua 6. Dubai – Ras al Khaimah

Mic dejun. Check-out si plecare spre Ras al Khaimah. Check in incepand cu ora 15:00 si timp liber la dispozitie pentru restul zilei.

Ziua 7. Ras al Khaimah*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare. Seara, excursie optionala Desert Safari ce include plimbare cu jeep-ul, posibilitatea de a admira apusul peste dunele de nisip, cina barbeque intr-un camping al beduinilor, spectacol cu muzica si dansuri traditionale (se organizeaza cu asistenta in limba romana pentru un grup minim de 15 persoane). Cazare la hotel in Ras al Khaimah.

Ziua 8. Ras al Khaimah – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Pentru plecarea din 26.12 este inclusa cina festiva pentru revelion

 

Servicii neincluse in pret:

- Asigurare medicala si/sau storno

- Taxa de oras

- Intrarile la obiectivele turistice

 

Servicii optionale neincluse in pret:

-Tur de oras Dubai by Night: 45 euro

-Excursie optionala Dubai Expo 2020 (transferuri incluse): 95 euro/ persoana

-Excursie optionala La Perle Show  (transferuri incluse): 115 euro/ persoana

-Miracle Garden/ Butterfly Garden (bilet de intrare inclus) si plimbare cu barca la The Palm: 125 euro

-Desert Safari cu cina - asistenta in limba engleza (se organizeaza cu asistenta in limba romana pentru un grup minim de 10 persoane): 80 euro

 

Nota: a 3-a persoana in camera dubla beneficiaza de pat suplimentar pliabil 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare