Hotel Afrodita Resort & Spa - Oferta Paste

Baile Herculane, Romania
Afrodita Resort & SPA este situat la poalele Muntilor Domogled, in centrul statiunii Baile Herculane.

Facilitati hotel: 20 camere single, 190 duble twin sau matrimoniale, 10 apartamente, lift, 2 restaurante, lounge bar, gradina de vara, 2 sali de conferinte, baza de tratament, Herculum Spa (piscina interioara, sauna finlandeza, jacuzzi si sala de fitness), piscina in aer liber in sezon, spatiu de joaca pentru copii interior si exterior, Wi-Fi, parcare pazita non-stop (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: balcon, minibar, TV, Wi-Fi, baie proprie cu cada/cabina de dus, halat si papuci de baie, uscator de par, articole de baie.

~
Servicii incluse: - cazare 3 nopti cu all inclusive; - 30.04 ~ check-in, welcome cocktail, cina; - 01.05 ~ mic dejun, barbeque in aer liber, atelier de vopsit oua, cina, traditii cu oua si cozonac dupa slujba de Inviere; - 02.05 ~ mic dejun, pranz traditional in aer liber, sosirea iepurasului, cina festiva; - 03.05 ~ mic dejun, check-out. - acces gratuit la Spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc de joaca pentru copii si parcare (in limita locurilor disponibile) - WI-FI. Informatii suplimentare: - mesele se servesc in regim bufet suedez (exceptie cina festiva, care va fi set-meniu) si includ bauturile non-alcoolice si alcoolice. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare 3 nopti cu all inclusive;
- 30.04 - check-in, welcome cocktail, cina;
- 01.05 - mic dejun, barbeque in aer liber, atelier de vopsit oua, cina, traditii cu oua si cozonac dupa slujba de Inviere;
- 02.05 - mic dejun, pranz traditional in aer liber, sosirea iepurasului, cina festiva;
- 03.05 - mic dejun, check-out.
- acces gratuit la Spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc de joaca pentru copii si parcare (in limita locurilor disponibile)
- WI-FI.

Informatii suplimentare:
- mesele se servesc in regim bufet suedez (exceptie cina festiva, care va fi set-meniu) si includ bauturile non-alcoolice si alcoolice.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare