Conrad Hotel Abu Dhabi Etihad Towers

Abu Dhabi, United Arab Emirates
Abu Dhabi / Abu Dhabi
de la
EUR 1963 00 EUR
2 adulti
Conrad Abu Dhabi Etihad Towers face parte din emblematicul complex cu 5 turnuri din Abu Dhabi și oferă vedere la golful Persic și la Corniche. Hotelul are piscine şi grădini amenajate, plajă privată şi un centru spa. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la una dintre atracțiile turistice din Abu Dhabi, terasa de observație The Observation Deck at 300. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Aeroportul Internaţional Abu Dhabi se află la 30 de minute de mers cu maşina de hotel. Marina Mall se află la 5 minute de mers cu maşina.


Facilitati Hotel

Oaspeții pot savura preparate rafinate la cele 2 restaurante ale hotelului Conrad Abu Dhabi Etihad Towers, care servesc mâncăruri deosebite din bucătăria mondială. Pentru mese informale, oaspeţii au la dispoziție 5 localuri diferite, iar la cele 2 baruri ale hotelului sunt oferite băuturi.

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers are un centru spa cu servicii complete, prevăzut cu 13 săli de tratament, și un centru mare de fitness, dotat cu echipamente moderne. Platforma de observare de la etajul 74 este cel mai înalt punct de belvedere din Abu Dhabi.


Facilitati Camere

Toate camerele sunt amenajate cu mobilier elegant şi tehnologie de ultimă generație, oferind vedere la orizontul orașului sau la coastă. De asemenea, fiecare cameră este prevăzută cu TV cu ecran plat şi stație de andocare pentru iPod. Unele camere oferă acces la Executive Lounge.

vezi mai multe

bilet de avion cursa charter, taxe de aeroport

transfer de grup aeroport/hotel/aeroport(se poate solicita, contra cost, transfer privat)

7 nopti cazare cu tipul de masa ales in functie de hotel

asistenta turistica

BONUS: asigurare medicala si storno COVID 19

vezi mai multe

DIRHAM TAX - se achita la check in

- 10 aed/zi/camera/hotel 3*

- 15 aed/zi/camera/hote 4*

- 20 aed/zi/camera/ hotel 5*

- excursiile optionale si alte cheltuieli

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei