40px

EUPHORIC TRAVEL

Adresa: Strada Republicii nr 26, Târgu Jiu 210153
Nr. Reg. Com: J18/428/2015
CUI: RO34818552
Manager: Guta George Daniel
Licenta de turism: 1499/15.03.2019
Polita de asigurare: IF-i 4071
Brevet de turism: 20621/21.03.2012
Banca Transilvania
RON : RO15BTRLRONCRT0433944601
EUR : RO62BTRLEURCRT0433944601
EUPHORIC  TRAVEL
40px
Cine suntem

Agentia de turism Euphoric Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Targu Jiu dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem sute de furnizori și parteneri in toata lumea inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Documente

Licenta de Turism
Brevet de Turism
Polita de asigurare