Campina

Campina

Localizare: Vila Campina din Techirghiol este localizata in centrul statiunii, la o distanta de 100 m de Manastirea Sf. Maria si de lacul Techirgiol. Descriere:  Capacitatea vilei este de 30 de locuri in camere duble. Vila nu detine restaurant. In jurul vilei exista o multime de terase si restaurante unde se poate servi masa.  Camere: Camerele au in dotare aer conditionat, TV si cablu tv , frigider.  Servicii gratuite: Informatii turistice, parcare. Servicii cu plata: aer conditionat, tratament de specialitate la  Baza de tratament din cadrul manastirii 'Sfanta Maria'. Animale de companie: Accesul cu animale de companie este interzis. Tratament: Baza de tratament din cadrul manastirii 'Sfanta Maria' se afla la parterul unui corp al hotelului 'Sfanta Maria', ocupand o suprafata de aproximativ 600 metrii patrati. Ea cuprinde un cabinet medical de consultatii, doua cabinete de electroterapie, un cabinet de unde scurte si un grup sanitar.  Factorii terapeutici la baza de tratament sunt: apa lacului Techirghiol, cloruto-sodica in care predomina clorurile si sulfatii de sodiu si magneziu cu mineralizare totala de 85%, namolul sapropelic din lac, precum si bioclimatul de stepa cu influente marine. Indicatiile terapeutice cuprind o gama larga de afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice si dermatologice ( ca indicatii majore ), pe langa acestea putand fi tratate si unele boli asociate.
CAZARE
de la
RON18088RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Vila Campina
CAZARE
de la
RON18181RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Cristian Alexandru

Pensiunea Cristian Alexandru

When you stay at Pensiunea Cristian Alexandru in Eforie, you'll be 15 minutes by foot from Mănăstirea Techirghiol. This villa is 10.1 mi (16.3 km) from Constanta Casino and 10.6 mi (17 km) from Great Mahmudiye Mosque.
CAZARE
de la
RON18796RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel Anina

Hotel Anina

la numai 350 m fata de lacul Techirghiol vezi hotelul pe harta
COMPLEX TURISTIC ANINA este situat in centrul orasului Techirghiol, vis-a-vis de Manastirea Sf. Maria, la 2 minute de mers pe jos de lac si are 39 camere duble si 2 camere single. Unitatea a receptionat in toamna anului 2022 un corp nou de hotel (Corp C), marindu-si capacitatea de cazare cu 42 locuri in camere duble matrimoniale, dispuse pe 3 nivele. Dotari si servicii Hotelul are sala de conferinte, restaurant, terasa, bar, internet, casa de valori la receptie, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, posibilitatea platii cu card bancar. Tratamentul se asigura optional la baza de tratament a Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, prioritate la consultatie avand pacientii internati in sanatoriu. Tarif tratament 75 lei/ zi si include 3 proceduri/ zi: una majora si doua minore, la recomandarea medicului, dupa o consultatie de specialitate.Tratamentul se efectueaza de LUNI - VINERI. Servicii masa MASA: restaurantul propriu 3*, sistem fisa cont/ bon valoric. PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA CUPRINSA INTRE 0- 7.99 ANI. Dotari camere Camere cu 2 paturi (+ pat suplimentar la cerere), baie proprie cu dus, aer conditionat, TV, minibar, balcon (nu este disponibil pentru toate camerele). Camerele din corp C sunt dotate cu pat matrimonial, sistem de aer conditionat centralizat, balcon, baie cu dus walk-in. Facilitati copii In camera cu 2 adulti: - 0- 7.99 ani - gratuit in camera cu doi adulti, fara pat suplimentar; - copiii peste 8 ani achita 92 lei/ zi pentru patul suplimentar; - copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si achita un loc integral.
CAZARE
de la
RON17661RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Olt

Olt

Localizare: Vila se afla localizata in statiunea Techirgiol, in centrul orasului, la  mai putin de 5 minute de mers pe jos de Manastirea Sf. Maria si de faleza lacului Techirgiol Descriere. Vila are o capacitate de cazare de 28 de locuri repartizate in 14 camere duble, sunt clasificate la o stea, conditiile de cazare fiind peste clasificarea pensiunii.  Marea majoritate a turistilor care trec pragul pensiunii, beneficiaza de tratament contracost la Baza de Tratament a Manastirii Sf. Maria, unde se pot trata afectiuni reumatismale, dermatroze, hipotiroidie,limfatism, rahitism, decalcifiere, fracturi ale oaselor membrelor , slabiciune fizica.
CAZARE
de la
RON22618RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
CAZARE
de la
RON22968RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
CAZARE
de la
RON49455RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Sfanta Maria

Sfanta Maria

centrul orasului Techirghiol vezi hotelul pe harta
Localizare:  Hotelul este situat in centrul orasului Techirghiol, in incinta manastirii Sfanta Maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp. Descriere: Hotelul detine un cabinet medical de consultatii, doua cabinete de  tratament  electroterapeutic, un cabinet de tratament de unde scurte. Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie.  *Baze de tratament proprie Camere: Hotelul are o capacitate de 70 de camere, dotate cu TV, frigider si grup sanitar propriu. Restaurant: Hotelul dispune de restaurant. Masa se poate servi si in sistem bon valoric. Servicii gratuite: Informatii turistice. Servicii cu plata: Tratament, servicii de spalatorie si calcatorie. Tratament: Factorii terapeutici la baza de tratament sunt: apa lacului Techirghiol, cloruto-sodice in care predomine clorurile si sulfatii de sodiu si magneziu cu mineralizare totala de 85%, namolul sapropelic din lac, precum ei bioclimatul de stepe cu influente marine. Indicatiile terapeutice cuprind o game larga de afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice ei dermatologice (ca indicatii majore), pe langa acestea putand fi tratate ei unele boli asociate. Animale de companie: Accesul este interzis. Atractii in zone: Lacul Techirghiol
CAZARE
de la
RON49371RON
pentru 2 adulti
vezi detalii