Alexandros Palace Hotel Suites

Alexandros Palace Hotel Suites

Ouranoupolis, Grecia
Ouranoupolis 630 75 Chalkidiki Greece
de la
RON47303RON
2 adulti
Hotelul Alexandros Palace amp; Suites este un hotel situat intr-o zon frumoas din Chalkidiki numita Tripiti, lang Muntele Athos, si este situat pe o pant verde, luxurianta care ajunge la o plaj cu nisip auriu si la apele albastre spumante.
Hotelul Alexandros Palace in Halkidiki este caracterizat de arhitectura si stilul sau atat traditional cat si modern. Acesta dispune de camere duble si o varietate de apartamente, care au fost recent renovate pentru a oferi cea mai inalt calitate de cazare a clientilor si. Hotelul ofer o gam larg de facilitti bine organizate si ideale pentru relaxare si recreere, bazine de inot, baruri, restaurante, o plaj privat, o spa, o sal de gimnastic, facilitti de sport,speciale pentru copii,toate acesteafacand din acest hotel unul dintre cele mai bune hoteluri din Halkidiki.

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile au caracter strict informativ si nu pot fi considerate contractuale decat daca sunt confirmate de consultantii nostri. Tarifele si disponibilitatea valabile la momentul rezervarii!