Alexandros Palace

Ouranoupolis, Grecia
Beach Road, 63075, Ouranoupoli, GR
Athos-Ouranoupolis vezi pe harta
de la
RON70860RON
2 adulti
Alexandros Palace  este situat in Halkidiki, langa zona Muntelui Athos (patrimoniul mondial UNESCO). Satul Ouranoupolis se afla la 5 km (5 minute cu masina). Un hotel de familie, construit pe un teren de 60.000 m, coborand pe o plaja aurie, premiata cu steagul albastru datorita curateniei apei. Distanta pana la aeroportul Salonic (SKG) este de 110 km.
Hotelul Alexandros Palace din Halkidiki se caracterizeaza atat prin arhitectura si stil traditional, cat si modern. Dispune de camere duble si o varietate de apartamente hoteliere, care au fost recent renovate pentru a oferi oaspetilor sai cazare la standarde de inalta calitate. Hotelul ofera o gama larga de facilitati bine organizate, ideale pentru relaxare si recreere. Piscine, baruri, restaurante, o plaja privata, un centru spa, o sala de sport, facilitati sportive, facilitati speciale pentru copii si multe altele, fac din Alexandros Palace unul dintre cele mai bune hoteluri din Halkidiki. Cod vestimentar obligatoriu in timpul cinei.


vezi mai multe

Informatiile si fotografiile au caracter strict informativ si nu pot fi considerate contractuale decat daca sunt confirmate de consultantii nostri. Tarifele si disponibilitatea valabile la momentul rezervarii!