Aqua Fantasy Aquapark Hotel And Spa

Aqua Fantasy Aquapark Hotel And Spa

Kusadasi, Turcia
EPHESUS BEACH PAMUCAK, IZMIR, TR
Near Centre vezi pe harta
de la
RON99557RON
2 adulti

Localizare

Complexul se află la 8 km de orașele Efes și Kușadası. Aeroportul Adnan Menderes Izmir este la 70 km.

Facilitati Hotel

Proprietatea are mai multe piscine, cum ar fi piscină pentru adulți, 1 piscină pentru diverse activități și 3 piscine pentru copii, cu o gamă de tobogane. Complexul pune la dispoziție 4 baruri. La barul de pe plajă puteți să savurați cocktail-uri la apusul soarelui. Oaspeții pot opta pentru plimbare de-a lungul plajei și digului. Programele de divertisment din timpul serii au loc pe scena hotelului. Restaurantul Mario’s oferă meniu à la carte și specialități italiene. Mandarine Gourmet servește mâncăruri asiatice exotice. La celelalte restaurante puteți să savurați mâncăruri turcești, fructe de mare proaspete și mâncăruri din carne.

Facilitati Camere

Camerele complexului all inclusive Aqua Fantasy sunt luminoase, moderne. Toate camerele oferă balcon privat. Fiecare cameră are facilități pentru prepararea de ceai și cafea.

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile au caracter strict informativ si nu pot fi considerate contractuale decat daca sunt confirmate de consultantii nostri. Tarifele si disponibilitatea valabile la momentul rezervarii!