TTS

Covasna, Romania
Str. Mihai EMinescu, nr. 225, Covasna
este situat in renumita zona Valea Zanelor, la aproximativ 100 m de strada principala vezi pe harta
de la
EUR6018EUR
2 adulti


 Hotelul TTS  este situat in renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principala.
Capacitatea maxima a hotelului este de 116 locuri dispuse in 57 de camere.

Camerele Hotelului TTS Spa&Wellness Covasna sunt dotate cu :
a sistem de climatizare
a cablu TV cu pachet de peste 100 de programe
a internet Wireless gratuit
a linie telefonica
a minibar
a baie cu dotari full ( fiecare vas WC cu funcLLie de bideu, cad/cabina de dus, usctor de pr, produse cosmetice,etc)
a seif
a halat de baie
a papuci
a facilitati pentru prepararea ceaiului
a detectoare de fum
a ptuLL copil la cerere
a fier de calcat si masa de calcat la cerere
 Restaurantul hotelului, deschis intre orele 07:30 - 23:00, va asteapta cu servicii de calitate si ambient muzical. Fie ca sunteti pofticiosi, gurmanzi, amatori de gustari reafinate, sau doriti o mancare 'ca la mama acasa', restaurantul Hotelului Mercur va asteapta cu mare drag.
Baza de tratament: 

 Hotelul se adreseaza si turismului de business.Hotelul TTS Spa&Wellness Covasna dispune de 2 sali de conferinta situate la etajul IV si facilitati de coffe break.
Salile sunt dotate cu scaune cu tablita pentru scris, birou pentru lector, videoproiector, sistem de sonorizare, flipchart cu toate consumabilele necesare.
Salile de conferinta pot sa gazduiasca evenimente de pan la 100 persoane, avand acces la internet Wi Fi; Slile sunt indicate pentru seminarii, prezentri din domeniul vanzrilor, conferinte de presa, prezentari, training-uri, interviuri, 


Centrul de relaxare si tratament situat la demisolul hotelului cuprinde totalitatea spatiilor amenajate pentru aplicarea metodelor de tratament specific cu factori terapeutici naturali: ape minerale carbogazoase, mofeta, proceduri de medicina fizica si kinetoterapie sub forma de cura balneara (terapeutica, de recuperare, profilactica primare si secundara).
Pentru efectuarea curei balneare, baza de tratament ofera o gama larga de proceduri hidroterapeutice, electroterapeutice, termoterapie, masaj. centrul de relaxare si tratament are personal medical calificat care efectueaza proceduri terapeutice in zilele de luni pana sambata, in intervalul orar 07:30 - 15:30. 
Referitor la aparatura si proceduri, amintim: combia electroterapie si ultrasunet; margnetoterapie; drenaj limfatic; laser; vacuum; unde scurte; aerosol cu ultrasunet; baie galvanica; EKG; terapie cu parafina.

vezi mai multe

Hotel facilities

Aer conditionat
Baie cu dus
Bar
Birou de lucru
Calcatorie
Camere cu vedere la munte
Camere pentru persoane cu dizabilitati
Centru tratament balneo
Dulap
Fitness
Gradina
Hotel pentru tratament
Incalzire centrala
Informatii turistice
Internet in camera
Lobby Bar
Lounge
Minibar
Parcare
Pardoseala cu parchet
Piscina interioara
Receptie
Restaurant
Sala de conferinte
Sauna
Seif
Spa-welness
Spalatorie
Terasa
TV prin cablu
Uscator de par
Wi-Fi

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile au caracter strict informativ si nu pot fi considerate contractuale decat daca sunt confirmate de consultantii nostri. Tarifele si disponibilitatea valabile la momentul rezervarii!

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30